Izvor:
19.05.2018 u 02:30
0

KALINIĆ IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Hoću CSKA da im se revanširamo za Berlin!

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić, posle pobede nad Žalgirisom (76:67), izrazio je želju da ekipa iz Istanbula u finalu dobije priliku za revanš protiv moskovskog CSKA za poraz iz 2016. godine u Berlinu.

– Iskusniji smo tim, videlo se to.. Plan nam je bio da usporimo igru i uvedemo je u naš ritam. Voleo bih ponovo u finalu na CSKA, da im se revanširamo za poraz u Berlinu – rekao je Kalinić novinarima posle utakmice, iako tada nije bio član Fenerbahčea u porazu u Berlinu.

On je dodao da bi bilo fenomenalno da osvoji trofej u svojoj zemlji.

– Očekujem podršku navijača. Bilo bi sjajno kad bih u Beogradu osvojio još jedan trofej – kaže srpski reprezentativac.

Njegov saigrač Marko Gudurić naglasio je da je Fenerbahče došao u Beograd po trofej.

– Odigramo smo odličnu utakmicu, bili od starta agresivni. Ostao nam je još jedan meč do cilja, zato smo i došli i bez pobede u finalu ovo ništa ne vredi – poručio je Gudurić.

Plej Žalgirisa Vasilije Micić takođe je iskustvo označio kao glavni razlog poraza.

– Definitivno njihova ideja je bila da zaustave akcije za sve naše šutere. Moramo da naučimo iz ovog meča dosta stvari, da izvučemo pouke pred utakmicu za treće mesto. Svako od nas je debitant na Fajnal-foru – kratak je bio Micić.

Finale i meč za treće mesto su na programu u nedelju u Štark areni.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/nikola_kalina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter