Izvor:
25.05.2018 u 02:06
0

ORLOVI BEZ JOKIĆA: NBA as razgovarao sa selektorom Srbije!

Nikola Jokić je bio na tribinama tokom utakmice između Mege i Partizana.

U pauzi između dve četvrtine Nikola je od bivšeg kluba primio nagradu, a posle utakmice je razgovarao sa novinarima.

Nikola Jokić se maksimalno posvetio obavezama u NBA ligi, dok će reprezentacija morati da sačeka neko drugo vreme.

Takav zaključak nameće se posle izjave srpskog centra za srpske medije pred meč Mege i Partizana, na pitanje o njegovom statusu u nacionalnom timu.

– Ja sam već pričao o tome sa Saletom (Đorđevićem, prim. aut), rekao mi je da me ne planira, ali ne u tom smislu, već u smislu da zna kakva je situacija sa ugovorima, zna kakva je moja situacija, tako da, hm, u nekom smislu me ne planira – rekao je Jokić novinarima, prenosi na svom instagramu košarkaški novinar Vladan Tegeltija.

Jokića su navijači u Srbiji "uzali na zub" zbog odluke da ne igra na prethodnom evropskom prvenstvu, evo šta je rekao i na tu temu:

– Bilo pa prošlo, da…

Da li ovo što si rekao znači da te nećemo gledati u reprezentaciji samo ovo leto ili na duži period?

– Ne znam, ljudi, stvarno, videćemo…

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter