Izvor:
07.06.2018 u 14:44
0

FINALE PLEJ-OFA SRPSKE LIGE: Može li FMP da iznenadi Zvezdu?

Biti šampion Srbije za mene je velika stvar i smeta mi kada neko kaže da to nije bitno takmičenje, poručio je trener Crvene zvezde Milenko Topić uoči finala košarkaške Superlige

Crveno-beli će večeras u prvom meču finala plej-ofa dočekati FMP u "Pioniru" (20.00, Arena sport 1).

Finalna serija igra se na tri pobede, a klub sa Malog Kalemegdana pokušaće da četvrti put zaredom osvoji trofej.

– Nama ova titula nije spas sezone, ali ona je veliki motiv. Ipak se igra finale prvenstva jedne države. Imamo mnogo igrača koji nisu uspeli da se okite nekom titulom, tako da nam zaista neće nedostajati motiva – objasnio je Topić.

Crvena zvezda i FMP su prijateljski klubovi, a Topić je izjavio da se to neće osetiti na terenu.

– Neće nam biti nimalo lako u finalu, kao što ljudi misle. Svi ističu da smo mi u bliskim odnosima sa timom u Železnika. Da podsetim da smo nedavno na Kup utakmici u Nišu protiv FMP-a videli dve veoma teške povrede. Mi smo izgubili Dangubića, a oni Lazarevića – toliko o bliskosti. Igra se borbeno, igra se angažovano, mi ćemo se potruditi da odgovorimo na isti način – zaključio je Topić.

informer.rs
Foto: euroleague.net, Mega Bemax/Ivica Veselinov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter