Izvor:
08.06.2018 u 14:45
0

Alen Omić posle Zvezdine teške pobede nad FMP: „Boli me glava od izgubljenih trofeja“!

Alen Omić bio je izuzetno besan u finišu prvog meča protiv FMP-a i tesne pobede u "Pioniru" (84:83) u finalnoj seriji prvenstva Srbije

Bio je ljut košarkaš Zvezde, jer je crveno-belima trijumf upisan i pre utakmice.

Mislili su, pričalo se, da smo pobedili i osvojili. Ko to misli, ko to priča? Treba doći i pokazati se, a ne da se borimo do zadnjeg šuta. Moglo nas je koštati ovo glave. Ne traba igrati ovako i ovo dozvoliti. Ne treba gledati da li je ovo FMP ili Barselona. Ja to tako gledam od dolaska u Zvezdu – kazao je Omić posle meča koji je okončao sa 22 ubačena poena.

Kaže da ga rival nije iznenadio, jer je očekivao jak otpor "pantera".

Očekivao sam ovakav otpor FMP-a, oni su došli da osvoje. Nemaju poštovanja, nisu došli da nam otvore teren. Može svašta da se priča, ali ne mislim tako. Ako se priča, treba to na terenu pokazati. Bilo je uspona i padova, ali mi smo top ekipa imamo super tim i ne ne smemo sebi ovo da dozvolimo.

Omić očekuje da će FMP biti još bolji u drugoj utakmici.

Oni će se još jače i bolje pripremiti za drugu utakmicu, iako imaju samo jedan dan. Neće se predati, svaki igrač FMP želi da bude u ovom timu Zvezde. Svi znamo, Zvezda je najveće ime u Srbiji i svi bi voleli da igraju u Zvezdi.

Bilo je reakcija i na sudijske odluke, nerviranja.

Neću komentarisati. Naravno da sam se iznervirao kada dobiješ nešto što ne treba da dobiješ, faul. I naš vođa Antić je dobio isključenje, nemaju poštovanja za tog igrača, a znamo ko je on.

U finišu utakmice je Omić bio izuzetno nervozan.

Kada primaš trojku, minut do kraja, voda ti je u grlu. Moraš nešto da uradiš da se vratiš. Ne pada mi na pamet da izgubim još jedan trofej. Boli me glava od izgubljenih trofeja. Došao sam u Srbiju da uzmem bar jedan trofej i tako ću ući u utakmicu. Odžo nije bio problem, da nisam imao faulove bolje bih igrao u odbrani. Igrao sam i protiv jačih i boljih centara, poštujem ga, ali faulovi su me smirili.

Sezone je duga, bliži se kraju, svi su na izmaku snage.

Ja imam još snage, pitajte druge – poručio je Omić.

informer.rs
Foto: aba-liga.com, euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter