Đorđević poslao jasnu poruku: "Više ne vidim razlog da neko odbije poziv reprezentacije"!

Selektor Aleksandar Đorđević je imao šta da kaže na račun igrača posle poraza od Nemačke. „Orlovi“ u poslednja dva minuta nisu postigli nijedan poen, pa su „panceri“ serijom 13:0 slavili u Novom Sadu.

- Napravili smo neobjašnjive greške. Samo ću reći ono što sam rekao u svlačionici – dali smo zaista srce, energiju u 38 minuta da odbranimo sjajne „pik en rol“ igrače, veoma kvalitetan tim, na kraju smo napravili neobjašnjive greške. Na svakom od nas je individualna odgovornost, ovo je nešto što nije prihvatljivo. Bio sam veoma zadovoljan kako smo igrali ovih 10-12 dana, znate za sve probleme – o njima nismo hteli da pričamo iako su očigledni. Moramo da se fokusiramo na sledeći meč i septembar. Nadamo se da će neki od igrača koji su imali izgovore koje ne razumemo i delimo, prihvati zlatni poziv za našu reprezentaciju - rekao je Đorđević, a prenosi sajt KSS.

U drugom krugu kvalifikacija Srbija će igrati protiv Grčke, Estonije i Izraela.

- Čini mi se da je prvo putovanje u Grčku, pa Estonija ovde. Nadam se da ćemo okupiti solidnu reprezentaciju. Više ne vidim razloga da neko kaže „NE“, ugovori su potpisani, letovanja će biti odrađenja, glava će biti odmorna, povrede su sanirane… To nije obaveza, ali mnogi od njih imaju sigurno želju da daju više za ovaj dres. Bez obzira koja imena imamo, više volim da ih vidim u redu ispred mene, nego iza mene na klupi – zaključio je Đorđević.

 

kss.rs
Foto: kss.rs, twitter/kssrbije

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Vesti
14:30 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Ćirilica - Repriza
17:30 Telemaster
18:20 Glamur
18:55 Upoznajte Parove
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live