Izvor:
20.07.2018 u 08:05
0

Obdukcija potvrdila: Hanikat izvršio samoubistvo!

Američki košarkaš Tajler Hanikat nije ubijen u razmeni vatre sa policijom, već je bio mrtav pre nego što su organi reda ušli u njegovu kuću u Kaliforniji

Mediji su najpre izvestili da je doskorašnji košarkaš ruskog Himkija stradao u sukobu sa policijom nakon što se zbog psihičkih problema zatvorio u kuću, međutim, policija Los Anđelesa je odmah saopštila da je Hanikat izvršio samoubistvo i da je pronađen mrtav.

Obdukcija je potvrdila policijski izveštaj, uz zaključak da se Hanikat ubio pre dolaska organa reda tako što je pucao sebi u glavu.

Majka američkog košarkaša je izjavila da se njen 27-godišnji sin u poslednje vreme ponašao čudno, ali je i tvrdila da ga je policija ubila.

Nesrećni košarkaš je u Evropi igrao još za Anadolu Efes i izraeski Ironi, a od 2011. do 2013. bio je član Sakramento Kingsa.

informer.rs
Foto: twitter@thoneycutt23

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter