HNS se izvinio Rusiji: Vukojević oteran iz tima, Vida ostao jer im je potrebniji! (VIDEO)

Hrvatski fudbalski savez (HNS) odlučio je da Ognjena Vukojevića, vinovnika incidenta posle četvrtfinalne pobede nad Rusijom, izbaci iz reprezentacije, i to samo dva dana pred polufinale sa Engleskom

HNS je izdao saopštenje o odluci rukovodstva Saveza kojom je Ognjen Vukojević razrešen dužnosti saradnika stručnog štaba reprezentacije.

Hrvatski fudbalski savez odlučio je da razrešiti Vukojevića funkcije u štabu hrvatske reprezentacije gde je obavljao ulogu skauta, a povučena mu je i akreditacija za Svetsko prvenstvo, piše "Jutarnji list", a sve nakon snimka u kome se pobeda nad Rusijom - posvećuje Ukrajini.

- Hrvatski fudbalski savez ovim putem obaveštava javnost da Ognjen Vukojević više neće biti član delegacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji - objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Vukojević je nakon susreta Hrvatske i Rusije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva na društvenim mrežama objavio sporan snimak, zbog kojeg je FIFA otvorila disciplinski postupak protiv njega i Domagoja Vide.

<

- Hrvatski fudbalski savez ovim se putem izvinjava ruskoj javnosti za postupak člana štaba reprezentacije. Ovim putem Ognjen Vukojević i Domagoj Vida takođe se izvinjavaju za izjave koje u svojoj nameri nisu imale političke konotacije, ali su ostavile prostor za takve interpretacije - piše u saopštenju HNS-a.

Iako je na tom video snimku i defanzivac Domagoj Vida, on je prošao bez kazne od strane Fudbalskog saveza Hrvatske, što samo pokazuje koliko je ova kazna besmislena i koliko su Hrvati licemerni. 

 

informer.rs
Foto: 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live