Izvor:
25.07.2018 u 08:38
0

Hrvatski selektor preti „delfinima“: Ne plašimo se Srbije, došli smo po zlato“!

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Barseloni pošto je pobedila selekciju Crne Gore sa 9:7 (1:2, 1:2, 4:2, 3:1), a selektor Ivica Tucak puca od samopouzdanja.

"Znali smo da će biti teško. Crna Gora je odličan protivnik. Naša pobeda novi je korak na našem putu, odnosno novi je dokaz našeg karaktera. Pokazali smo da, uz znanje i kvalitet te srčanost i homogenost, verujemo u sebe. Zajedništvo je naša snaga. Došli smo da osvojimo zlato", poručio je Ivica Tucak selektor Hravtske.

A u borbi za finale i napad na zlato Hrvati će snage odmeriti sa Srbijom.

"Uz dužno poštovanje i bez potcenjivanja ostalih, smatram kako su Srbija i Hrvatska trenutno najbolje svetske reprezentacije. Obe reprezentacije obeležile su poslednjih osam, devet godina svetskog vaterpola. Srbiju uvažavamo, ali je se ne bojimo. Verujem da ćemo ponovno pobediti i da ćemo ući u finale EP, zaključuje Tucak.

novosti.rs
Foto: fina-budapest2017.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter