Izvor:
27.07.2018 u 09:44
0

Kragujevčani ponovo najbolji u manifestaciji „City Games“: „DONEĆEMO ZLATO U SRBIJU“!

Nakon dvadeset dana međunarodna manifestacija City Games završila je svoje putovanje po Srbiji. Nesvakidašnje igre na vodi ove godine pratilo je više od 10 hiljada ljudi na bazenima širom Srbije.

Ekipe koje su pokušale da se izbore za titulu šampiona dolazile su iz svih krajeva naše zemlje: Kikinde, Kule, Odžaka, Rume, Velikog Gradišta, Bečeja, Užica, Ljiga, Uba, Osečine, Lajkovca, Svrljiga, Zaječara, Sokobanje, Kragujevca, Surdulice a tu su bili i timovi čiji su gradovi bili ovogodišnji domaćini City Games-a: Vrbas, Inđija, Subotica, Sombor, Valjevo, Knjaževac, Vranje i Čačak.

U samo finale manifestacije koje je održano na Zlatiboru ušlo je 6 najboljih ekipa a organizatori su tražili najboljeg od najboljih, najspretniji tim koje će predstavljati Srbiju na međunarodnom finalu u Luksemburgu sa još 15 zemalja.

Sreća je i ovog puta najviše pratila Kragujevčane kojima je ovo treća pobeda na City Games-u:

– Nismo se uopšte spremali, svi se bavimo različitim sportovima i mislimo da je baš to ono što nas izdvaja. Imamo dosta osvojenih medalja do sada, ali ove tri zlatne sa City Games-a zauzimaju posebno mesto u našim srcima, kažu Kragujevčani.

Konkurencija je bila jaka, sve ekipe su bile spremne ali momci i devojke iz Kragujevca nisu marili za to:

– Strah kod nas nije postojao, svaka ekipa je išla na pobedu. Kikinda je bila odlična, sa vrlo dobrim pojedincima. Voleo bih da baš oni pobede sledeće godine i da zajedno predstavljamo Srbiju u Luksemburgu 2020. godine, kaže Nenad iz pobedničke ekipe.

Pobednici su dobili nagradno putovanje, skijanje u Sloveniji na Mariborskom Pohorju, gde će uživati u zimskim čarolijama na stazama najvećeg skijaškog centra u Sloveniji a i imati najbolji boravak u Gorskom wellness centru Bolfenk.

– Nagrada nas je oduševila, jedva čekamo zimu i ovo putovanje. Sigurni smo da će provod biti zagarantovan, kažu Kragujevčani kojima City Games predstavlja pre svega zabavu druženje i stvaranje novih prijateljstava ali ipak javno obećavaju da će se za Luksemburg ozbiljno spremati i da se nadaju da će se Srbija okititi zlatom i na ovom prvenstvu.

Na drugom mestu završila je ekipa Kikinde a bronzom su se ove godine okitili momci i devojke iz Subotice.

City Games karavan podigao je svoje sidro i uputio se u dalju potragu najboljih gradova koji će predstavljati svoje zemlje na velikom međunarodnom finalu.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter