Izvor:
14.09.2018 u 18:34
0

SRBIJA U POLUFINALU SVETSKE LIGE: Delfini pregazili Japan!

Vaterpolisti Srbije plasirali su se večeras u polufinale Svetskog kupa u Berlinu pošto su pobedili Japan sa 12:7 (2:3, 6:2, 3:1, 1:1).

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Dušan Mandić sa četiri gola, a tri je postigao Gavril Subotić. Djordje Lazić postigao je dva gola, dok su se po jednom medju strelce upisali Sava Randjelović, Ognjen Stojanović i Strahinja Rašović.

U ekipi Japana najefikasniji sa četiri gola bio je Kejgo Okava. Japan je na početku poveo sa 2:0 i 3:2, ali su srpski vaterpolisti preokrenuli na 4:3, a zatim su uvećavali prednost do pet golova razlike, kojima su i obezbedili plasman u polufinale.

Srbija će u polufinalu igrati protiv Madjarske, koja je ranije danas pobedila SAD sa 10:8.

Izvor: Kurir.rs
Foto: waterpoloserbia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter