Izvor:
21.09.2018 u 19:13
0

POBEDA NAD FRANCUSKOM NAJVAŽNIJA DO SADA: Evo šta su rekli srpski odbojkaši posle dobijene drame na SP!

Odbojkaš reprezentacije Srbije Aleksandar Atanasijević rekao je danas da je njegova ekipa postigla sjajan rezultat protiv selekcije Francuske u najznačajnijoj utakmici u dosadašnjem delu Svetskog prvenstvu.

"Ovo je bila izuzetno teška utakmica, Francusku nismo dobili sedam godina. Dobar je ovo rezultat, s obzirom na to da nam je ovo bila najvažnija utakmica u dosadašnjem delu takmičenja", rekao je Atanasijević posle utakmice.

Srbija je u okviru Grupe H pobedila Franusku sa 3:2 i popela se na drugu poziciju.

"U prvi set smo ušli možda mlako, ali smo shvatili da do dobrog rezultata možemo da dodjemo samo ako igramo kao tim… Ovi momci su sjajni, ginemo jedni za druge. Sada nas očekuje utakmica protiv Argentine i to će biti mnogo teži meč, biće mnogo veći psihološki pritisak, jer nas taj meč može odvesti u drugu rundu takmičenja", rekao je Atanasijević.

Primač reprezentacije Srbije Uroš Kovačević rekao je da ovaj trijumf predstavlja veliku satisfakciju za njega i njegove saigrače.

"Sigurno da je velika satisfakcija što smo dobili Francuze posle sedam godina, ako se ne varam. Pre svega mi je zbog toga jako drago što smo pobedili. Bili smo spremni da ih dobijemo posle toliko godina, iako je psihološki bilo teško igrati s njima posle toliko izgubljenih utakmica. Sada je došao red na nas i jako sam srećan. Idemo korak po korak, opet smo ostavili srce na terenu i meni je velika čast da delim i tugu tokom ovog trilera i veliku radost posle utakmice s mojim saigračima", rekao je Kovačević.

Petar Krsmanović rekao je da je Srbija mogla da reši meč i u četvrtom setu.

"Ovo je velika pobeda za nas, verovatno i najsladja… Možda smo mogli već u četvrtom setu da uzmemo sva tri boda, ali fantastično smo odigrali peti set. Svaka čast momcima i stručnom štabu na svemu. Sutra nas već utakmica protiv Argentine gde nam pobeda garantuje učešće na fajnal siksu", rekao je Krsmanović.

Naredna utakmica u Varni odbojkaše Srbije očekuje u subotu protiv Argentine.

Kurir.rs
Foto: ossrb.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter