Izvor:
01.10.2018 u 14:21
0

Svetsko prvenstvo za odbojkašice: Srpkinje pregazile Brazilke za prvo mesto u gurpi!

Odbojkašice Srbije ubedljivo su savladale Brazil 3-0 (25:21, 25:18, 25:19), u derbiju Grupe D na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Srpkinje su tako zadržale maksimalan učinak i u direktnom duelu sa glavnim rivalom u grupi verovatno obezbedile prvo mesto pred nastavak takmičenja.

Srbiju je do treće pobede predvodila nezaustavljiva Tijana Bošković sa 24 poena, a po običaju su je dobro pratile Brankica Mihajlović sa 15 i Rašićeva sa 11.

"Posle prva dva odigrale smo odličan i treći meč i to protiv veoma snažnog tima Brazila. Nismo očekivale 3-0, tako da je bolje od očekivanog. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Mislim da su servis i blok bili ključni, često Brazilke nisu uspevale da pronađu igru koju obično imaju",rekla je sjajna Brankica Mihajlović.

Tim Zorana Terzića će u poslednja dva kola da igra protiv Portorika koji je na 2-1, te Kazahstana, jedinog tima bez ijedne pobede nakon tri kola.

"Moramo biti oprezne u narednim utakmicama. Ali uz svo poštovanje prema protivnicama, mislim da smo bolje. Nećemo nikoga potceniti, ali kvalitetnije smo od narednih rivalki", zaključila je Mihajlovićeva.

Srbija je slobodna u utorak, a naredni meč igra u sredu protiv Kazahstana, od 9:10 časova. U poslednjem kolu prve faze Srpkinje igraju sa Portorikom, u četvrtak rano ujutru od 6:40.

b92.net
Foto: FIVB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter