Izvor:
11.10.2018 u 07:54
0

ODRŽAN ŽREB ZA VATERPOLO LIGU ŠAMPIONA: Zvezda u grupi sa velikim Pro Rekom!

Vaterpolisti Crvene zvezde dobili su rivale u Ligi šampiona iz kvalifikacija, nakon što su Ferencvaroš i Breša izborili grupnu fazu elitnog takmičenja.

Ferencvaroš, srpskih reprezentativaca Nikole Jakšića i Stefana Mitrovića, opravdao je ulogu favorita i u Grčkoj pobedio Vuljagmeni 12:7 za ukupnih 22:11, dok je Breša izgubila na gostovanju španskoj Terasi 9:8, ali prošla u Ligu šampiona zahvaljujući trijumfu u Italiji 8:4.

U Zvezdinoj A grupi LŠ igraće još Pro Reko, Barseloneta, Eger, moskovski Dinamo i Steaua, dok su u B grupi Olimpijakos, Jug, Solnok, Špandau, Hanover, zagrebačka Mladost i iz kvalifikacija Jadran iz Splita i Sport Menadžment iz Verone.

Prvo kolo je na programu 17. oktobra, a Crvena zvezda dočekuje najtrofejniji klub Evrope Pro Reko.

tanjug.rs
Foto: vkcrvenazvezda.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter