Izvor:
12.09.2016 u 15:21
0

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŽRTVA AMERIČKOG RASIZMA: Atletski velikan ŽESTOKO PONIŽEN na aerodromu

Četvorostruki olimpijski šampion Mohamed Mo Farah doživeo je da bude ponižen na aerodromu na povratku iz Rio de Žaneira. Kako tvrdi njegova supruga, Tanja Farah, stjuardesa je vikala na Moa da ode na kraj reda, odbijajući da prizna da Farah ima kartu za biznis klasu.

Ta žena ga je ponižavala sve dok nisu prišli neki ljudi i rekli joj: "To je Mo Farah, olimpijski šampion" – rekla je Tanja i dodala da je to saznanje stjuardesu uznemirilo, ali i da je vikala na njega kao da je "go*no".

Ovaj incident navodno se dogodio 22. avgusta kad se osvajač dve medalje vraćao iz Rija. On je sa suprugom i četvoro dece čekao da se ukrcaju na let iz Atlante za Portland u kom živi.

Menadžeri za odnose sa javnošću kompanije Delta Erlajns rekli su da će istražiti ovaj slučaj, kao i da će kontaktirati direktno sa porodicom Farah, prenosi britanski Independent.

HappyTv.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter