Izvor:
14.12.2018 u 11:10
0

SRBIJO BUDI PONOSNA: Naši odbojkaši i odbojkašice najbolji na svetu!

Odbojkašice Srbije su kao svetske šampionke očekivano došle na lidersku poziciju, dok je malo iznenađenje rangiranje muške reprezentacije na vrh liste i deobu prvog mesta sa Rusijom.

Odbojkašice imaju 294 boda, na drugoj poziciji je Holandija sa 288, treće mesto dele Italija i Rusija sa po 278, dok muškarci nakon skoka od dve pozicije imaju 280 bodova, koliko i Rusi, a prate ih Francuzi sa 274 i Italijani sa 272.

Za one koji ne znaju, zbir poena se određuje na osnovu učinka na poslednja dva Evropska prvenstva, rezulatana na Svetskom prvenstvu i prošlogodišnjoj Svetskoj ligi.

Blistava situacija sa prvim timom nije se preslikala na mlađe kategorije. Juniorke su pale sa 1. na 4. mesto, juniori dele osmo mesto sa Ukrajinom. Kadetkinje nisu više prve u Evropi, pale su za dva mesta, a njihovi muški vršnjaci su 11.

Izvor: Informer
Foto: FIVB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter