Izvor:
23.12.2018 u 16:16
0

RUKOMET SRBIJA: Selektor Nenad Peruničić izjavio da su očekivanja i realnost mladog tima u suprotnosti!

– Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić uoči početka priprema za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj izjavio je da mladi srpski tim neće nikog respektovati na terenu, ali da su očekivanja i realnost drugačiji.

– Ako ćemo o realnosti, ovo je izuzetno mlada ekipa. Biće potrebno vremena, imamo puno novajlija. Mi sa klupe imamo uvek amibicije, ali videćemo kako će momci na terenu izneti specifičan pritisak koji nosi igranje za reprezentaciju. Dosta njih nije imalo to iskustvo. Realnost je drugačija od onoga što mi želimo. Želimo najbolje, da svaku utakmicu odigramo na 200% i pokažemo najbolje lice. Samo tako možemo parirati ozbiljnim reprezentacijama. U svakom slučaju, na terenu nećemo respektovati nikoga – rekao je Peruničić.

Srbija je u grupi A u Berlinu sa selekcijama Francuske i Nemačke, koje se na papiru izdvajaju kao reprezentacije koje "pucaju" na sam vrh, a tu si Rusija, Brazil i Koreja.

– Sportski gledamo svakoga na isti način, ko god da je preko puta i koliko god smo možda inferiorni u ovom trenutku. Nama su u ovom trenutku svi ozbiljni rivali, a mi ćemo se od prvog do poslednjeg pripremati isto i prilaziti na isti način – poručio je Peruničić.

Rukometaši Srbije otvaraju turnir 11. januara protiv Rusije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter