LEGENDARNI RUKOMETNI GOLMAN OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Darko Stanić udario koleginicu po ZADNJICI?!

U Novom Sadu je NVO Atina održala predstavljanje analize o korelaciji rodnih stereotipa i rodno zasnovanog nasilja. Jedan od gostiju bio je upravo i nekadašnji golman Srbije. Stanić je, prema optužbama iz ove nevladine organizacije, uvredio žene, ali i svoju koleginicu. Za pripadnice lepšeg pola je rekao da "nisu dobri vozači" i "koja to žena dobro vozi", a potom je, navodno, udario svoju saradnicu papirima po zadnjici.

- Prvo sam razmišljao da li bilo šta da govorim, jer ne želim da pravim špansku seriju od nečega što je neko protumačio na svoj način. Mada, kao sportista, u moralnom i etičkom smislu i s kućnim vaspitanjem, reći ću nekoliko reči - počeo je Stanić i nastavio:

- Najpre, najmanji će biti problem da istog sekunda odem sa ove stolice ako javnost prosudi da sam ikoga uvredio. Te stvari oko zadnjice i to... Pa, molim vas, oni moju prijateljicu štite od mene?! Osobu koja radi sa mnom brane od njenog prijatelja? Razmišljam samo koji sam joj pršljen papirom dotakao... Dajte da vidimo taj snimak, možda se u mom mozgu desio neki prekid, da vidim šta sam to strašno uradio. Žao mi je što se ta devojka uvlači u ovu priču -

 

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Provodadžija
23:20  Novajlije - Nominacije
02:30  Posle ručka