Izvor:
15.01.2019 u 19:31
0

TRIJUMF NA SVETSKOM PRVENSTVU U BERLINU: Rukometaši Srbije pobedili Koreju!

Rukometaši Srbije zabeležili su prvu pobedu na Svetskom prvenstvu u Berlinu, pošto su u utakmici 4. kola savladali tim ujedinjene Koreje sa 31:29 (14:16).

Najefikasniji u ekipi Nenada Peruničića bio je Vukašin Vorkapić sa sedam golova. Srpski tim je veći deo meča bio u zaostatku, ali je u finišu preokrenuo i došao do trijumfa koji je ostavio teoretske šanse za plasman u drugi krug.

Situaciju u grupi zakomplikovao je Brazil pobedom protiv Rusije 25:23, pa će mu za plasman u narednu fazu biti dovoljno da u poslednjem kolu savlada Koreju. Sa druge strane, Srbija za prolaz mora da "navija" za Koreju, a potom u četvrtak, u poslednjem kolu, savlada domaćina Nemačku.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter