Izvor:
10.02.2019 u 08:47
0

CRVENA ZVEZDA: Vaterpolisti se vratili u Beograd uznemireni zbog napada u Splitu!

Direktor Vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević izjavio je jutros da su igrači Vaterpolo kluba "Crvena zvezda" stigli oko 6.00 sati u Beograd i da su psihički uznemireni zbog jučerašnjeg napada u Splitu.

Napadnuti vaterpolisti su imali sreće, jer su izvukli živu glavu i ponovio da u trenutku napada nikoga nisu provocirali i da su obeležja kluba nosili ispod jakni.

Govoreći o golmanu Aleksandro Kralju, koji se spasio skokom u more, Milojević je rekao da je klub uz njega, da je on vrhunski sportista i da će i ubuduće biti prvi golman kluba.

On je najavio konferenciju za novinare u ponedeljak u 12 sati i zahvalio se svima koji su osudili napad.

– Ovakve situacije nas dovode u situaciju da budemo oprezni. Ne sumnjamo u dobronamernost drugih, ali svi treba da se ugledaju na naše državne organe i našu policiju koja obezbeđuje naše događaje. Mogu da se pohvalim da na našim događajima nije bilo incidenata. To pokazuje kakav domaćin treba da se bude – rekao je Milojević.

Milojević je dodao i da je odlučeno da se utakmica sa Mornarom iz Splita odloži i da nisu narušeni sportski aspekti.

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u Regionalnoj ligi, trojica su pobegla, a jedan se skokom u more spasio od napadača.

Igrači su napadnuti u centru Splita metalnim šipkama, palicama i noževima.

Kralj, koji je skočio u more kako bi pobegao od napadača, ima vidljive posledice sa frakturom nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@DiarioMashn
Foto: waterpoloserbia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter