Izvor:
13.02.2019 u 19:07
0

UHAPŠEN ČETVRTI NAPADAČ NA VATERPOLISTE ,,CRVENE ZVEZDE“!

Splitska policija privela je danas još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa subotnjim napadom na vaterpoliste “Crvene zvezde”.

Kako javlja Hina radi se 22-godišnjaku iz Solina, mesta nedaleko od Splita.

Iako u policiji kažu kako će tek kriminalistička istraga pokazati je li ta osoba zaista povezana s napadom na sportiste iz Srbije, nezvanično se saznaje da se sumnjiči za ista krivična dela kao i trojica ranije uhapšenih izgrednika.

Reč je o krivičnim delima koja su kvalifikovana kao razbojništvo, nanošenje teških povreda u pokušaju i zločin iz mržnje.

Napad na vaterpoliste se dogodio na Rivi, splitskom šetalištu, u subotu oko 13:30 sati dok su trojica vaterpolista sedela u jednom kafiću.

Iznenada su ih, navodno iziritirani grbom "Crvene zvezde" na majici jednog od sportista, napala petorica nepoznatih mladića metalnom šipkom i nožem.

Dvojica su vaterpolista su uspela da pobegnu u hotel, a treći se spasao od napadača skokom u more i lakše je povređen, prenosi Hina.

Policija je ranije uhapsila trojicu napadača. Dvojici je određen jednomesečni zatvor, a treći je pušten da se brani sa slobode.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter