Izvor:
06.03.2019 u 09:42
0

IVANA ŠPANOVIĆ: Tri zlata je dovoljna motivacija da me pokrene!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u Glazgovu je treći put zaredom postala Evrope u skoku u dalj u dvorani, a u utorak je u Beogradu priređen koktel u čast njenog ostvarenja, kojim se izjednačila sa Nemicom Hajke Dreksler.

Ivana je bila nasmejana sa medaljom oko vrata, a društvo su joj pravili trener Goran Obradović i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović.

– Hvala mom timu, treneru Goranu Obradoviću pre svega, jer je još jednom dokazao da je trener koji najbolje na svetu tempira formu. Hvala Vam što se tu u ovolikom broju i što i posle Glazgova delite radost sa nama, rekla je Španovićeva.

Ona je zatim upitana kako će sledeći put napasti četvrto zlato

– Činjenica da sam branila dva zlata, sada posle trećeg, nije toliko zanimljiva. Tri zlata je dovoljna motivacija da me pokrene. Ne vidim zašto bi bilo drugačije.

Podsetimo, srpska atletičarka trijumfovala je na Evropskom prvenstvu u Glazgovu skokom 6,99 u petoj seriji finala.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter