Izvor:
14.03.2019 u 16:40
0

VLADA SRBIJE DODELJUJE NOVČANE NAGRADE: Ivana Španović i njen trener dobijaju 20 hiljada evra!

Vlada Srbije dodelila je danas atletičarki Ivani Španović i njenom treneru Goranu Obradoviću novčanu nagrada u visini od po 20 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Nagrada im je dodeljena za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani, održanom u Glazgovu u martu ove godine, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima posle sednice vlade.

Za osvojenu bronzanu medalju na istom takmičenju, atletičaru Strahinji Jovančeviću dodeljena je novčana nagrada u iznosu od 10 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Za osvojene srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u paraolimpijskoj disciplini tekvondo, koje je održano u Antaliji u februaru ove godine, dodeljene su novčane nagrade u iznosu od po 25 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti Danijeli Jovanović i Mariji Mičev, kao i njihovim trenerima Bojanu Todoroviću i Violeti Ićitović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter