Izvor:
15.04.2019 u 05:16
0

PERUNIČIĆ: Ponosan na momke, još jedna lekcija!

Selektor reprezentacije Srbije Nenad Peruničić bio je zadovoljan izdanjem svog tima, uprkos porazu u Zadru od Hrvatske 27:23.

Nebitno gde se nalazimo, moramo da igramo hrabro i sa karakterom. Večeras je bio ispit ovih momaka da vidimo gde se nalazimo. Pokazali su dosta, fali još uvek zrelosti, mnogo su se trošili u odbrani. Bilo je nekih pasova, izgubljenih lopti, ali u suštini sam zadovoljan. Drugo poluvreme smo bili konkurentni jednoj velikoj reprezentaciji – rekao je Peruničić.

Ovaj meč je bilo "odrastanje da shvate momci šta im još treba da bi bili u društvu reprezentacija kakva je Hrvatska – dodaje.

Ponosan sam na ove momke. Nisu odstupili kada su gubili sedam. To je karakter koji nije prvi put pokazan. Pokazali su i na SP, bez obzira koja je razlika, da postoji jedna linija od koje se ne odstupa, uvek imamo veru. Čestitke Hrvatskoj, pokazali su klasu, a čestitke i ponos za moje momke koji nisu podlegli žestokoj atmosferi i sjajnom protivniku. Idemo dalje, još jedna lekcija – kazao je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter