Izvor:
24.08.2019 u 12:06
0

ČESTITKE KAJAKAŠU STEFANOVIĆU: Za osvojenu SREBRNU MEDALJU U Segedinu !

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je danas kajakašu Strahinji Sefanoviću na osvojenoj srebrnoj medalji na Svetskom prvenstvu u Segedinu.

– Čestitam našem Strahinji Stefanoviću na osvojenoj srebrnoj medalji na Svetskom prvenstvu u Segedinu, čime je još jednom pokazao da je srpski kajak u svetskom vrhu! Siguran sam da je ovaj veliki uspeh podstrek i motiv Strahinji, ali i za sve naše reprezentativce, i za olimpijska odličja! Takođe, čestitam celom stručnom štabu i Kajakaškom savezu Srbije. Svaka čast! navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Strahinja Stefanović osvojio je danas u finalu jednoseda na 200 metara srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Segedinu, a ujedno obezbedio i vizu za Olimpijske igre u Tokiju.

Tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter