Izvor:
09.09.2019 u 05:37
0

ODBOJKAŠIĆE ODBRANILE NASLOV PRVAKA STAROG KONTINENTA: Srbija bolja od domaćina Turske u triler završnici!

ŽENSKA ODBOJKAŠKA REPREZENTACIJA SRBIJE POSTALA JE ŠAMPION EVROPE POŠTO JE U FINALU SAVLADALA TURSKU 3:2!

Srpkinje su do pobede došle u prepunoj dvorani u Ankari, po setovima 21:25, 25:21, 25:21, 22:25, 15:13.

Izabranice Zorana Terzića su nastavile da pružaju nestvarno dobre rezultate, pa odbranile tron Evrope nakon što su prošle godine postale prvakinje sveta.

Naše odbojkašice su uspele da osvoje zlatnu medalju sa svih devet pobeda na prvenstvu, pobedivši Tursku drugi put posle trijumfa u grupnoj fazi.

Ovo je bila treća zlatna medalja za Srbiju na EP u istoriji, ujedno treća u poslednjih pet prvenstava (osvojeno zlato 2011) na kojima im je najgori plasman bio četvrto mesto.

Zanimljivo je da je Srbija u svakom setu počinjala jako dobro, ali se Turska nije predavala. Domaćice su stizale prednost Srbije maltene u svakom setu, ali na kraju je šampion sveta pokazao ko je i šta je – istini za volju dosta na dosta teži način nego što je trebalo da bude.

Izvor: b92.net
Foto: Sputnjik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter