Izvor:
20.09.2019 u 15:08
0

PODRAŠČANIN: Češku treba ozbiljno da shvatimo!

Odbojkaš Srbije Marko Podraščanin rekao je da je zadovoljan dosadašnjim učinkom tima na Evropskom prvenstvu, kao i da Češku, rivala u osmini finala, treba ozbiljno da shvate.

Srbija je takmičenje u grupi završila sa maksimalnih pet trijumfa.

– Jako sam zadovoljan kako smo odigrali do sada, iz pet utakmica imamo pet pobeda, a posebno bih izdvojio pobede protiv Nemačke i Belgije. Prvi cilj je ostvaren, prvo mesto u grupi – rekao je Podrašcanin u izjavi za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Odbojkaši Srbije u borbi za četvrfinale igraće sutra protiv Češke od 17.30, a srednji bloker srpske selekcije ističe da moraju dobro da se pripreme za taj susret.

– Očekuje nas Češka, koja je nepoznanica na papiru. Iskren da budem, nismo ih pratili, ali čim su se plasirali u osminu finala radi se o dobroj ekipi koju treba ozbiljno da shvatimo. Da se što bolje pripremimo i da opravdamo ulogu favorita – zaključio je Podraščanin.

Pobednik meča Srbija-Češka igraće u četvrtfinalu protiv pobednika duela Belgija – Ukrajina.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter