Izvor:
23.09.2019 u 11:21
0

PETRIĆ: Moramo biti istrajni u želji da pobedimo!

Odbojkaški reprezentativac Srbije Nemanja Petrić, pred četvrfinalni meč na Evropskom prvenstvu protiv Ukrajine, rekao je da njegov tim mora da bude istrajan ako želi pobedu.

– Imali smo vremena da predahnemo i da radimo na taktici i fizičkoj spremi. Četvtfinale sa Ukrajinom, biće teška utakmica. Već su pokazali jako lepu igru tokom grupne faze i u osmini finala protiv Belgije. Moramo biti koncentrisani od starta i istrajni u želji da pobedimo – rekao je Petrić u izjavi za Odbojkaški savez Srbije.

Izabranici Slobodana Kovača sutra od 20.30 igraju protiv Ukrajinaca, a primač srpske selekcije osvrnuo se i na kavlitete rivala.

– Ukrajinici igraju dobro i rasterećeno, imaju nekoliko dobrih pojedinaca. Dobri su i prespektivnii, nemaju opterećenje. Moramo bit obazrivi, mogu da budu nezgodni, ponajviše na servisu. Fizički su jaka ekipa, dobra u bloku. Biće teško – zaključio je Pertrić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter