Izvor:
03.11.2019 u 20:21
0

JOŠ JEDNA POBEDA U NIZU: MILICA MANDIĆ osvojila bronzu na prvenstvu u Bariju!

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je danas bronzanu medalju na Ekstra Evropskom prvenstvu u Bariju.

Za Milicu je ovo još jedno vredno odličje u bogatoj riznici, uz koje dolaze i važni bodovi za odlazak na Olimpijadu u Tokiju 2020.

Mandićeva je na putu do pobedničkog postolja pobedila u prvom kolu Grkinju Evgeniju Sari 3:0. U četvrtfinalu Ruskinja Polina Kan nije imala rešenje za srpsku šampionku koja ovaj meč rešava 5:3.

Na žalost u polufinalu, Milica nije mogla da nađe rešenje za staru sportsku protivnicu, Britanku Blanku Valkden, trostruku svetsku šampionku, koja je slavila sa 18:8.

Uz bronzanu medalju, Milica je ubeležila i vredne bodove za odlazak na Olimpijske igre.

"Srećna sam što sam ponovo na postolju, i zbog osvojenih bodova. Ali isto tako mislim da mogu još bolje. Imala sam greške u polufinalu koje nisam smela da napravim. Vraćam se kući sa dobrim utiskom i željna da napredujem i radim na sebi. Hvala treneru Draganu Joviću i celom timu koji su uvek uz mene i pomažu mi da ostvarim naš zajednički cilj", rekla je Mandićeva.

Prethodno je bronzu u Bariju osvojila Tijana Bogdanović.

tanjug.rs
Foto: youtube/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter