Izvor:
07.11.2016 u 18:02
0

Linčovanje: Hrvatski huligani napali srpske sportiste u Splitu!

Grupa hrvatskih huligana napala je u Splitu srpske reprezentativce u streljaštvu i samo pukom srećom izbegli su linč.

Kako je Novostima ispričao srpski olimpijac Damir Mikec sve se desilo u subotu uveče na parkingu, kada se zajedno sa kolegama Duškom Petrovom, Zoran Vujićem, Srđanom Jovanovićem, kao i Hrvatom Urošem Kačavendom, vraćao sa vecere.

– Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, krenuli su za nama. Kad smo ušli u automobil, potrčalisu i počeli da viču, prete i stigli su nas. Pokušavali su da otvore svaka vrata, izvuku nas napolje, udarali su po automobilu. Na sreću uspeo sam brzo da upalim automobil, a posle su još pedesetak metara trčali za nama. Ne znam kako su prepoznali da smo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice, možda po nalepnici za registraciju na staklu. Za dlaku smo izbegli napad. Bitno je da smo prošli bez povreda, ali svi smo bili vrlo uznemireni – opisao je Mikec kojni je tokom oba dana mitinga ubedljivo osvojio prvo mesto.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter