Izvor:
18.11.2016 u 21:28
0

Podrška iz Evrope: Predsednik CEV-a smatra da je Grbić pravi čovek za predsednika OSS!

Prvi čovek Evropske odbojkaške federacije Aleksandar Boričić pružio je podršku Vladimiru Grbiću i poručio da bi zbog kontinuiteta rada u Odbojkaškom savezu Srbije bio pravi izbor za novog predsednika.

– Moram da istaknem da u ovom trenutku Vladimir Grbić ima moju punu podršku zbog toga što je osam godina proveo na mestu potpredsednika i upoznao kako uspešan Savez funkcioniše. Dao je veliki doprinos u osvajanju velikih trofeja, a posebno u osvajanju prve evropske medalje u odbojci na pesku – naveo je Boričić u saopštenju, koje prenosi OS Srbije.

On je dodao da Grbićeva velika prednost to što ima iskustvo i osmogodišnji rad u Savezu kao prvi potpredsednik.

Nadam se da će sa svojim saradnicima, ukoliko bude izabran, još više unaprediti rad Odbojkaškog saveza i omogućiti bolje uslove svim igračima i igračicama – zaključio je Boričić.

Ujedno, Boričić je dodao da i drugi kandidat Zoran Gajić, kao i Grbić, zaslužuje poštovanje i ugled za doprinos koji je dao za razvoj organizacije i postizanje sjajnih rezultata.

Tanjug
Foto: Arhiva

Izborna Skupština OŠ održaće se u nedelju 27. novembra tačno u podne u beogradskom hotelu "M".

Regionalni odbojkaški savezi, odnosno Udruženja, mogu podneti kandidature za predsednika OŠ najkasnije do 23. novembra u ponoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter