Izvor:
22.11.2016 u 19:47
0

DANIJELA STOJANOVIĆ; KAPITEN NOVOFORMIRANOG KLUBA: Vratićemo se u vrh srpske odbojke i obradovati verne navijače!

Posle četrdesetčetiri godine Partizan je ponovo formirao ženski odbojkaški klub. Crno-bele su počele takmičemje iz opštinske lige, ali su planovi i ambicije mnogo veći. Danijela Stojanović predvodi saigračice kao kapiten u novom obnovljenom klubu.

Imaš uspešnu karijeru. Šta je odlučilo da prihvatiš ponudu Partizana?

– Partizan je godinama unazad, veliko ime i još veća sportska porodica. Pored toga Partizan je moj izbor zbog ljudi koji su doprineli da se ženski odbojkaški klub konačno vrati na scenu. Sa takvim stručnim štabom je zadovoljstvo raditi i velika je čast biti deo Partizana.

Da li je ekipa spremna da ostvari zacrtane ciljeve i osvoji prvo mesto?

– Znamo šta se od nas očekuje i želimo da pokažemo šta znamo. Dobro smo se spremile za napornu sezonu. Gde nema odredjene doze pritiska tu nema ni uspeha. Ambicije kluba su velike i u skladu sa tim da nastupamo za ovakav klub logično je da se od nas očekuje mnogo i znamo da se mora biti prvi. Najbitnije je to što imamo veliku podršku našeg trenera i celog stručnog štaba.Uz takav tim oko sebe sve je lakše.

Zadovoljni ste dosadašnjim radom i učinkom?

– Svakako ide sve po planu. Prvi put saradjujem sa trenerom Steljićem. On je trener koji bez obzira na svoje kratko trenersko iskustvo zna da prenese igračko iskustvo na terenu, ali i van njega. Od igrača zahteva rad i disciplinu, ima svoju viziju i ja to podržavam. Mislim da njegovo vreme tek dolazi i da će kao trener biti veoma uspešan, a i mi kao ekipa ćemo imati zapažene rezultate.

Šta je neophodno za ostvarenje dobrig rezultata?

– Atmosfera u timu je odlična. Svi smo došli sa raznih strana, ali nam to nije predstavilo problem da se sjajno složimo. Družimo se i van terena, što je jako bitno, da funkcionišemo kao jedna celina.. Takve stvari se najbolje vide na terenu, kada je ekipa složna i odnosi u ekipi normalni. Našim navijačima bih poručila da ih čeka lepa sezona. Trudićemo se da iz utakmice u utakmicu budemo što bolje. Daćemo svoj maksimum da ih obradujemo prvim mestom na kraju sezone i na taj način se zahvalimo što su uz nas od prvog dana osnivanja kluba –zaklučila je Danijela Stojanović.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter