Izvor:
22.11.2016 u 22:03
0

SPREMNE ZA ŠVEDSKU: Rukometašice Srbije žele plasman u drugi krug!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se na početku završnih priprema za Evropsko prvenstvo koje četvrtog decembra počinje u Švedskoj. Selektorka Dragica Đurić o predstojećim obavezama kaže.

– Naše misli su usmerene ka tom četvrtom decembru i meču sa Slovenijom. Radićemo dva dana u Beoggradu. U sredu putujemo u Češku gde ćemo igrati na turniru sa domaćinom, Austrijom i Češkom. Probaćemo sve igračice, rezultat nam nije u prvom planu, već uigravanje. Imamo 18 igračica u sastavu, za Švedsku će putovati 17, tako da će te utakmice pomoći i da rešimo tu malu dilemu koju imamo – rekla je selektorka Dragica Đurić i dodala:

– Po povratku provešćemo pet dana u Vrnjačkoj Banji, a trećeg decembra putujemo za Stokholm. Devojke su orne i raspoložene. Jedva su dočekale da krenu završne pripreme. Imamo desetak dana na raspolaganju da sve ovo iz prethodnih devet meseci skockamo i dočekamo spremni start.

Srbija će u grupi za rivale imati Sloveniju, Španiju i Švedsku.

Balkanhandball
Foto: Balkanhandball.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter