Izvor:
18.12.2016 u 14:42
0

Oženio se OLIMPIJSKI PRVAK: Evo kako je izgledala mlada DAVORA ŠTEFANEKA! (FOTO)

Da je 2016. godina definitivno presudna u životu najboljeg srpskog rvača Davora Štefaneka, najbolje govori i to što je naš zlatni olimpijac danas "stao na ludi kamen".

Davor i izabranica njegovog srca Dolores venčali su se u 15.40 časova u prelepom ambijentu subotičke Gradske kuće. Rvač je tako osvojio još jedno zlato, burmu, a on i njegova supruga blistali su od sreće i zadovoljstva.

Venčanje je održano u Velikoj većnici Gradske kuće u prisustvu članova porodica, najbližih i najboljih prijatelja, njegovog trenera, sportskih radnika, a pre i po završetku ceremonije venčanja srećni mladenci su se fotografisali u holu najlepše subotičke građevine.

Rvač koji je usrećio celu naciju osvojivši zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Riju zaprosio je svoju devojku Dolores 9. septembra na koktelu u Klubu poslanika na Dedinju.

Ubrzo nakon toga, dok su bili na odmoru u Veneciji, objavili su na Instagramu selfi ispod kojeg su napisali: "I tako nas troje u Italiji" što znači da će sledeće godine postati i roditelji.

Izlazeći iz Gradske kuće posle venčanja jedan od gostiju Davora Štefaneka rekao je: "E, neka je njega neko tuširao"!

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram / davorstefanek

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter