parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DŽUDO SAVEZ SE OGLASIO: Evo ko je kriv što je mladi srpski džudista zatočen na aerodromu u Bakuu!

 

Mladi srpski džudista Nemanja Majdov nalazi se već 48 sati na aerodromu u Bakuu, pošto nije dobio vizu za ulazak u Azerbejdžan, a ovim povodom za Kurir obratio se predsednik UO Džudo saveza Srbije Milovan Bratić.

Majdov je trebalo da nastupi na Grand priju u Bakuu, ali je zbog problema sa vizom zadržan na aerodromu. Majdov više od 24 sata, pod budnim okom policije i bez hrane, pokušava da se vrati u Srbiju.

Ovim povodom Kurir je kontaktirao džudo savez Srbije, odakle smo dobili sledeće objašnjenje.

"Naš trofejni mladi džudista Nemanja Majdov na žalost nije mogao da učestvuje na Gran slemu u Bakuu ovog vikenda jer nije imao potrebnu vizu za ulazak u zemlju. Isključiva greška za ovu situaciju je na generalnom sekretaru Džudo saveza Srbije, gospođi Lidiji Popović koja je odgovorna za ovu nedopustivu situaciju", rekao je Milovan Bratić, predsednik Upravnog odbora Džudo saveza Srbije, a potom dodatno obrazložio celu sitaciju.

"Naime do 1. januara ove godine ulaz u Azerbejdžan bio je moguć i sa pozivnim pismom što su naši reprezentativci posedovali. Ipak od 1. januara 2017. došlo je do izmena, i ulaz u zemlju moguć je samo sa vizom, što naš generalni sekretar nije ispratio. U grupi sa Nemanjom Majdovim je bio i naš reprezentativac Aleksandar Kukolj, koji je kada im je svima predočena situacija koja je nastala odustao od leta i učešća na takmičenju. Nemanja Majdov je otputovao na ovaj put bez potrebne vize zbog čega nije mogao da uđe u zemlju", rekao je Milovan Bratić, predsednik Upravnog odbora Džudo saveza Srbije.

 

Kurir
Foto: Facebook/Nemanja Majdov

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Parovi - Live
00:00 Parovi - Žurka