Izvor:
09.06.2017 u 18:55
0

SRPSKI MMA BORAC „PATOSIRAO“ HRVATA ZA 28 SEKUNDI! (VIDEO)

Srpski MMA borac Stefan Negučić je na dominantan način odbranio MFC pojas.

Sinoć u Podgorici je savladao Hrvata Ivana Vladimira, za svega 28 sekundi u prvoj rundi.

Ovaj ekspresni nokaut označio je petu pobedu Negučića u karijeri.

Negučić je rođen 8. februara 1994. godine, a MMA sportom počeo je da se bavi pre četiri godine. Za sebe kaže da je od malih nogu bio hiperaktivan i da je bio zaljubljen u borilačke sportove, te da je mma sport bio logičan izbor, jer kao sport koji je najviše nalik realnoj borbi, totalno odgovara njegovom karakteru. Nikada nije želeo da se rekreativno bavi ovim sportom, već isključivo kao takmičar, jer kako kaže: “Moj je život uvek trka i nadmetanje”.

Stefanov amaterski skor je 10 pobeda i jedan poraz, a kako je relativno skoro zakoračio u profi “vode” gde je ostvario dve pobede. Pored toga što za klub “CAR DUŠAN SILNI” smatra da je najbolji kako u pogledu trenerskog kadra i pristupa ovom sportu, tako i u pogledu članova i boraca, a posebno ističe gotovo porodičnu atmosferu u klubu gde je svako svakom kao najrodjeniji.

Možete pogledati i njegov trening:

Izovr: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/MegaPromotionSystem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter