Izvor:
19.07.2017 u 00:50
0

KOLAŠINAC NE IDE NA SP! Srpski atletičar zbog povrede završio sezonu!

Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac odlučio je da zbog povrede završi sezonu, preskoči Svetsko prvenstvo i posveti se oporavku.

Kolašinac je ispunio normu za Svetsko prvenstvo u Lonodnu ali neće nastupati, ali ga neće biti na najznačajnijem ovogodišnjem atletskom takmičenju.

Iako sam osoba koja nikada ne odustaje…ovog puta odustajanje je možda najpametnija odluka. U dogovoru sa savezom i medicinskim timom naše reprezentacije odlučio sam da ovu sezonu završim i da se posvetim svom potpunom oporavku od operacije i ostalih manjih povreda koje me sprečavaju da treniram punim kapacitetom – napisao je Kolašinac na Fejsbuku i dodao:

Iako imam normu za Svetsko prvenstvo u Londonu ne želim da na istom učestvujem, jer nisam spreman za finale i neki visok plasman kao što sam bio na predhodnom 2015. godine, kada sam bio među najboljih osam.

Hvala Atletskom savezu i mojim sponzorima na podršci i razumevanju i svima vama koji ste uz mene…Neće proći puno a mi ćemo opet zajedno osvajati medalje! Mojim kolegama iz reprezentacije želim puno uspeha u Londonu – zaključio je Kolašinac.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter