Izvor:
28.07.2017 u 15:29
0

Hrvatski selektor posle pobede nad Srbijom: Da uzmemo titulu, pa da popijem vino sa Savićem!

Selektor vaterolista Hrvatske Ivica Tucak izjavio je danas da će, kada njegova selekcija osvoji trofej na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, popiti flašu vina sa kolegom sa klupe Srbije Dejanom Savićem.

Hrvatska je slavila u polufinalu protiv Srbije 12:11 i ostavila "delfine" bez zlatne medalje prvi put posle četiri godine dominacije svetskim vaterpolom.

"Govorio sam da smo psiho-fizički spremni za nadmetanje sa Srbima. Igramo odličan vaterpolo, a ovaj put nismo gubili glavu, nego smo strpljivo čekali svoju priliku. Idemo dalje, želimo zlato", rekao je Tucak, a prenosi Večernji list.

Tucak se, kao i posle finala na Olimpijskim igrama u Riju, srdačno pozdravio sa Dejanom Savićem.

"Poželeo mi je sreću, popićemo flašu vina, ali tek posle finala. Pred nama su Mađari, jaki kao i mi, ali došli smo po zlato", rekao je selektor selekcije Hrvatske.

Hrvatski centar Luka Lončar istakao je da je ekipa izvukla pouke iz prethodnih poraza od Srbije.

"Poučeni porazima nastojali smo da Srbe što duže držimo u egalu. Oni su mentalno jaki, ali sad smo dokazali da smo i mi. Mađari su favoriti, ali mi ćemo se boriti kao i do sada i mislim da imamo šansu", poručio je Lončar.

Reprezentacije Srbije i Grčke sutra od 15 sati igraju za bronzanu medalju, dok se od 20.30 za zlato sastaju Mađarska i Hrvatska.

tanjug.rs
Foto: fina-budapest2017.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter