Izvor:
12.08.2017 u 14:53
0

PODRŠKA STIŽE SA SVIH STRANA: Srpski košarkas stao uz Ivanu Španović!

Sport nekada može da bude nepravedan… Teško je kada izađeš na borilište, pokažeš da si najbolji, a onda iz bizarnog razloga ostaneš bez onoga što si zaslužio. Ivana Španović je blistala u Londonu, ali je zbog broja koji je prilikom skoka otpao sa leđa ostala bez medalje. Podršku je dobila i od košarkaša Vladimira Štimca.

Svetsko prvenstvo u atletici i nastup Ivane Španović pratio se i u taboru “orlova”. I dok se izabranici Aleksandra Đorđevića spremaju za “Trofej Beograda”, ali i predstojeće Evropsko prvenstvo, iz svoje baze navijali su za našu skakačicu udalj.

Sve ono što se desilo, posebno je iznerviralo Vladimira Štimca.

Strašno! Realno broj nije deo nje, odlepio se, a mogao je da ostane i na jednom metru… I šta onda? Ispadne da je skočila jedan metar? Kakvi lopovi – napisao je Štimac.

Ivani sigurno nije lako, ali podrška koju je dobila može samo da je dodatno motiviše za neka naredna takmičenja.

Izvor: Blic
Foto: ptontscreen/teittervladimirstimac/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter