parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

BOLTA MALTRETIRALI U LONDONU: Smrzavao se pre finala, 40 minuta čekao trku!

 

Najbržeg čoveka na planeti Juseina Bolta, koji se od atletike oprostio porazom i povredom na Svetskom prvenstvu, organizatori u Londonu su maltretirali pred početak finalne trke štafeta 4x100 metara.
Članovi štafete Jamajke, koja je u eri Juseina Bolta bila neprikosnovena, optužili su organizatore šampionata da su direktno doprineli da se najbrži svih vremena povredi u poslednjoj trci u karijeri.
 
Bolt poslednju deceniju dominira i zaobilazile su ga povrede, a njegovi saborci iz reprezentacije smatraju da se u Londonu nije slučajno povredio.

- Držali su nas predugo u čekaonici. Juseinu je sve vreme bilo veoma hladno. Zapravo, rekao mi je: "Mislim da je ovo suludo, čekamo na naš red 40 minuta, dve ceremonije dodele medalja su obavili od kad smo došli ovde". Nastavili smo da se zagrevamo i čekamo, zagrevamo i čekamo, a onda smo videli istinsku legendu našeg sporta, pravog šampiona, kako izlazi na stazu i doživljava onako nešto... - rekao je Blejk.

Finalna trka je kasnila deset minuta što je sve iznerviralo, a posebno Omara Mekleoda, koji je prvi trčao za Jamajku.

- Suludo je to što su uradili. Stajali smo oko 45 minuta napolju. Nisam siguran ali mislim da su tri ceremonije dodele medalja obavljene pre nego što su nas pozvali na stazu. Ovo mi slama srce. Dao sam sve od sebe kako bi se Bolt oprostio sa zlatom, ali Juseinovo ime će i dalje živeti - poručio je Mekleod.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
20:45 Parovi Nominacije

sledi

Parovi - Live