Izvor:
23.09.2017 u 16:45
0

Tramp sad udario na NFL igrače: „Ti k*****i sinovi moraju biti otpušteni“!

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da bi NFL igrači koji protestuju kada se intonira nacionalna himna morali biti otpušteni.

Prošle godine kvoterbek Kolin Kepernik odbio je da stoji dok je intonirana himna Sjedinjenih Američkih Država zbog problema oko rasnih pitanja u Americi.

“Neću stajati i tako pokazivati poštovanje prema zastavi zemlje koja ugnjetava crnce i sve ljude druge boje kože”, rekao je tada Kepernik.

Tramp je u Alabami u petak kazao kako takvi potezi pokazaju nepoštovanje prema nacionalnoj tekovini.

"Zar ne biste voleli da vidite nekog od NFL vlasnika da kaže ovima što ne poštuju nacionalnu zastavu – 'Izvedite tog ku**inog sina van terena i otpustite ga!'", rekao je Tramp.

Predsednik SAD je kazao kako će to uraditi neko od vlasnika i da će odmah postati najpoznatija osoba u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nekoliko NFL igrača odreagovalo na ove rečenice Trampa, a jedan od njih je igrač Detroita Erik Ebron koji je rekao da bi Tramp trebalo da se bavi politikom.

"Da li je neko Trampu rekao da se drži politike, kao što su nama rekli da se držimo sporta?", napisao je Erik Ebron.

b92.net
Foto: You Tube Printscreen/Trump Inaugural

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter