Izvor:
06.10.2017 u 03:25
0

KARLOS NUZMAN POD BUDNIM OKOM JAVNOSTI: Predsednik Olimpijskog komiteta Brazila završio iza rešetaka!

Predsednik Olimpijskog komiteta Brazila Karlos Nuzman uhapšen je u sklopu istrage o kupovini glasova prilikom izbora Rija za domaćina OI 2016. godine.

Nuzman, koji je i počasni član Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), je prošlog meseca bio u pritvoru, pošto su ga ispitivale brazilske i francuske vlasti.

On je označen kao glavna osoba za prebacivanje sume od dva miliona dolara bivšem članu MOK Lamine Dijaku, koji je pomogao da se 2009. godine obezbede glasovi da Rio postane domaćin Olimpijskih igara.

Olimpijske igre su prošlog leta održane u Rio de Žaneiru i to je bilo prvi put da se to takmičenje održalo u Južnoj Americi.

Brazilske vlasti navele su da je poslove za pobedu na izborima za domaćina Igara obavila "kriminalna organizacija" Nuzman (75) je 12 godina bio član MOK i jedna od najvažnijih osoba koja je dovela Olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

Kurir
Foto: Twitter/Mzansi Online News‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter