Izvor:
29.06.2016 u 16:46
0

NA SIGURNOM SU: Odbojkaši Srbije se smestili u hotel u Istanbulu

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije jutros oko četiri sata ušla je u sobe hotela Meriot u Istanbulu, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Srpski reprezentativci će se odmarati do podneva, a očekuje se da će posle 12 časova dobiti informacije o nastavku puta za Teheran. Veliku pomoć srpskoj odbojkaškoj ekspediciji pružio je generalni konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković.

Odbojkaši Srbije su sinoć krenuli za Teheran, letom do Istanbula. Planirano je bilo da avion sa aerodroma "Nikola Tesla" krene u 20.20 časova, a poleteo je u 20.39. U trenutku terorističkog napada u Istanbulu oko 21 čas po srednjeevropskom vremenu, reprezentativci Srbije su bili u avionu na 10.000 metara visine negde iznad Bugarske.

Avion iz Beograda je na aerodrom "Ataturk" u Istanbul sleteo sinoć u 22.05 časova, sat vremena posle terorističkog napada. Odbojkaši su iz aviona ušli u aerodromsku zgradu u 1.25 časova posle ponoći, a u 4.15 časova smestili su se u sobe hotela Meriot u Istanbulu, navodi se u saopštenju.

Odbojaši Srbije nisu, kako je planirano, u ponedeljak, 28. juna otputovali za Teheran, jer je zbog nevremena u Beogradu bio otkazan let za Istanbul, pa su ka prestonici Irana krenuli sinoć. Reprezentacija Srbije će u sklopu trećeg vikenda prve divizije Svetske lige igrati u Grupi I u Teheranu, od 1. do 3. jula, sa Iranom, Argentinom i Italijom.

Beta
Foto: Twitter/sportnetwork.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter