Izvor:
30.06.2016 u 03:06
0

NAKON DRAME: Odbojkaška reprezentacija Srbije otputovala u Teheran!

Odbojkaška reprezentacija Srbije otputovala je večeras iz Istanbula za Teheran, saopštio je Odbojkaški savez Srbije (OS S).

Umesto u 19.50 kako je bilo najavljeno, avion je poleteo sa 83 minuta zakašnjenja, u 21.13 i stiže u Teheran u 23.45 po srednjeevropskom vremenu.

Najbolji srpski odbojkaši trebalo je da krenu u ponedeljak uveče iz Beograda, ali je let odložen zbog nevremena, da bi u utorak uveče stigli u Istanbul neposredno posle terorističkog napada. Posle skoro tri i po sata čekanja napustili su avion, a potom se smestili u hotel "Meriot" gde su proveli vreme do polaska za Teheran.

Srbija će u okviru III vikenda Svetske lige od 1. do 3. jula u Teheranu igrati sa Iranom, Argentinom i Italijom.

Tanjug
Foto: Facebook/USAG-Karlsruhe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter