Izvor:
21.10.2017 u 02:55
0

Srbija ozbiljan kandidat za svetsku smotru atletike 2020. godine! (foto)

Posle fenomenalne organizacije Evropskog dvoranskog prvenstva ove godine, Srbija je kandidat i za svetsku smotru atletičara.

Atletski savez Srbije predstaviće 24. novembra u Monte Karlu svoju kandidaturu za organizaciju Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2020. godine.

Posle fenomenalne organizacije Evropskog šampionata u martu ove godine, gde su dobili čestitke čelnika Evropske i Svetske atletske federacije i posebno Sebastijana Koua, predsednika IAAF, nema sumnje da je naš savez ozbiljan kandidat za dobijanje organizacije.

Praktično, Beograd i Srbija su kroz organizaciju Evropskog prvenstva imali neku vrstu generalne probe za ovo takmičenje i pokazali su svima da to može da bude na visokom nivou.

Dobro je da ASS ima veliku podršku grada Beograda, Države Srbije, Vlade Republike Srbije kao i Ministarstva omladine i sporta pa će samim tim imati dobar vetar u leđa na ovom sastanku u Monte Karlu.

Posle generalne probe 24. novembra, IAAF će 26. doneti odluku o domaćinu ne samo ovog šampionata već i pet ostalih prvenstava.

Protivkandidati naše zemlje su Turska, Poljska i Kina.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter