Izvor:
23.10.2017 u 14:22
0

Tijana Bogdanović osvojila srebro u Londonu!

Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je srebrnu medalju na Gran priji u Londonu.

Olimpijska vicešampionka je do finala bila neverovatna pobedivši Peruanku Diez, zatim je bila izuzetno dominantna u borbi sa Hrvaticom Tomić, dok je u polufinalu savladala poznatu i trofejnu Turkinju Jildrim.

U finalu je ipak poklekla pred vicešampionkom sveta Tajlanđankom Ðankom Panipak.

Ovo je osma medalja koju je Srbija osvojila od kada postoji ovaj tip takmičenja. Četiri je osvojila Milica Mandić, a četiri Tijana. Milica je do sada osvojila zlato, srebro i dve bronze, a Tijana tri bronze i sada srebro.

Svaka medalja na Gran priju je za poštovanje. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan Tijaninom borbom u finalnom meču, poraz nije toliko bolan koliko teško pada što je od iste osobe izgubila, i to četvrti put za redom i to košarkaškom razlikom. To vrlo zabrinjava i stvara glavobolje. Moramo da se pozabavimo time odmah. Sa druge stane ovo je Tijani prvo finale na Gran pri turniru što je svakako za poštovanje – izjavio je trener Dragan Jović.

Istog dana borila se i Vanja Stanković, aktuelna svetska šampionka, koja je zaustavljena u četvrtfinalu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter