parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MEKGREGOR PREBIO IRSKOG MAFIJAŠA U PABU: MMA zvezda pobegla iz zemlje, kartel traži milion dolara da ga ne ubije!

Irska MMA zvezda Konor Mekgregor našao se u velikom problemu posle najnovijeg incidenta u kome je učestvovao.

Konor Mekgregor našao se u ozbiljnom problemu. Naime, on se posle jedne večeri pijanstva zakačio sa gostom jednog paba, a i spostavilo se kasnije da je u pitanju opasan kriminalac iz Dablina.

Mekgregor je, prema navodima irskih medija, nasrnuo na nekog običnog momka, kome je u pomoć uskočio jedan 50-godišnjak. Tog čoveka planetarna zvezda udarila je dvaput u lice, a potom se sve nekako smirilo. 

Da se na ovome neće okončati, bilo je jasno iz saopštenja dablinske policije, koja nije potvrdila da je Megregor bio jedan od učesnika u tuči, ali je otkrila nešto drugo o incidentu:

"Jedna jako poznata irska ličnost je u pabu u južnom delu Dablina napala bliskog saradnika narko kartela 'Kinehan'. Udarani čovek je u 50-im godinama, a blisko je povezan sa osuđenim dilerom Grejemom 'Vigom' Vilanom", navodi se u saopštenju policije.

Iako su irski mediji odmah počeli da izveštavaju kako je "jako poznata ličnost" upravo bio Konor Mekgregor, u policijskom izveštaju je stajala samo engleska reč za "poznate ličnosti" - "selebriti".

A onda je sam Mekgregor na društvenim mrežama postavio kratak video snimak na kome je maskiran, sa kapuljaom preko lica, vide mu se samo oči i ispod stoji komentar - "selebriti".

Kako prenose mediji kriminalci traže 900.000 funti od Mekgregora da zaborave ovo poniženje. Ili će biti izboden.

 

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost