Izvor:
06.12.2017 u 20:44
0

BIVŠI ŠEF FERARIJA OTKRIVA: Legendarni vozač F1 Mihael Šumaher se još uvek bori! (VIDEO)

Još uvek se ne zna u kakvom je zdravstvenom stanju Mihael Šumaher, legendarni vozač Formule 1 koji je krajem 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju. Zasad se nagađa da je 48-godišnji Nemac i dalje nepokretan, da ne može da govori, ali da reaguje na određene stimulanse.

– Mihael je još sa nama i bori se. Ali nedostaje nam jako puno – rekao je Žan Tod, Šumaherov bivši šef u Ferariju i jedan od retkih koji ga je video posle nesreće, prilikom službenog ulaska Neemca u FIA-inu Kuću slavnih.

– Svi znamo da bi Mihael najviše voleo da je ovde s nama. Svi znate koliko je cenio sve u ovom sportu – izjavila je njegov agent Sabina Kem.

Šumaher je sedmerostruki svetski prvak, rekorder Formule 1, a veliku karijeru je završio pre pet godina.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter