Izvor:
09.07.2016 u 14:02
0

IVANA POSLE ZLATA: Presrećna sam, ovo je moja sedma uzastopna medalja sa velikih takmičenja! (VIDEO)

Ivana Španović je prvakinja Evrope u skoku u dalj. Sinoć je obradovala celu naciju i učunila nas sve ponosnim zbog njenog uspeha.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je sinoć osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu našoj atletičarki Ivani Španović.

Srbija je ponosna na vas! Ispisali ste najsjajniju stranicu sportske istorije osvojivši prvu zlatnu medalju za Srbiju na evropskim prvenstvima u atletici. Još jednom ste pokazali kako se srcem brane boje svoje zemlje – poručio je Nikolić.

Neka vaš uspeh bude motiv svim našim atletičarima na Evropskom prvenstvu, kojima želim mnogo uspeha u nastavku nadmetanja. U ime svih građana Srbije čestitam vam osvajanje evropskog trona – ističe se u čestitki Nikolića, saopštila je Služba za saradnju s medijima Predsednika Republike.

Ivani Španović čestitali su i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, premijer Aleksandar Vučić, ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Srpska atletičarka izjavila je da je presrećna što je svojoj zemlji donela zlatnu medalju posle 26 godina na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu.

Srećna sam što sam osvojila zlatnu medalju sa ovim prosečnim skokom. Žao mi je što nisam uspela da skočim sedam metara, ali ipak ovo je moja sedma uzastopna medalja sa velikih takmičenja i ne mogu biti zadovoljnija – rekla je Španović.

Pogledajte dodelu medalja u Amsterdamu.

Izvor: rts,tanjug
Foto: YouTube Printscreen/ rts sajt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter