Izvor:
22.12.2017 u 21:09
0

REPREZENTATIVAC CRNE GORE OPTUŽEN ZA ŠVERC 200 KILOGRAMA KOKAINA: Brani se rečima da nije znao da je reč o krijumčarenju droge!

Bivši rukometni reprezentativac Crne Gore, Aleksandar Svitlica uhapšen je pod sumnjom da je švercovao 200 kilograma u novembru ove godine. On je platio kauciju u iznosu od 30.000 evra i pušten je na slobodu.

Svitlica se nalazi pod istragom tužilaštva u Hamburga kao član grupe za koju se sumnja da je uvezla veliku količinu droge u Nemačku.

Bivši rukometni reprezentativac Crne Gore, Aleksandar Svitlica platio je u novembru kauciju u visini od 30.000 evra pa je povučen nalog za njegovo hapšenje i on je pušten na slobodu uz pretpostavku nevinosti prenose nemački mediji.

Svitlica nije među glavnim osumnjičenima, već se istražuje njegova umešanost kao pomagača. Tužilaštvo ga tereti da je rezervisao letove članovima grupe, davao im je novac i bio im prevodilac.

Prema nemačkim medijima, petorica od šestoro članova je u zatvoru.

Svitličin advokat, Holger Roštek izjavio je da ne postoje dokazi da je njegov klijent kriv za bilo šta.

"Tačno je da je rezervisao letove, pozajmljivao novac i prevodio. Moj klijent je to radio na prijateljskoj osnovi. Novac koji je pozajmio bio je iskorišten za kupovinu automobila. Nije znao ništa o krijumčarenju kokaina", rekao je Roštek nemačkim medijima.

Minden,inače klub Svitlice saopštio je da će "igrač u punom kapacitetu sarađivati sa istražnim organima".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter