Izvor:
13.01.2018 u 02:10
0

ISLAND TUKAO ŠVEDSKU! Neočekivan ishod u prvom meču u srpskoj grupi!

Rukometaši Islanda napravili su iznenađenje u prvoj utakmice grupe A na Evropskom prvenstvu, pošto su pobedili Švedsku sa 26:24.

Bez obzira što je reprezentacija Švedske po procenama stručnjaka pre šampionata važila za kandidata za medalju, doživela je težak poraz na startu takmičenja.

Island je vodio čak 15:8 na kraju prvog poluvremena, a bilo je 26:21 na tri i po minuta pre kraja. Švedska je uspela samo da ublaži poraz na kraju.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Olafur Gudmundson sa sedam golova, dok se kod Šveđana istakao Džim Gotfridson sa šest.

U drugom kolu Švedska će igrati protiv Srbije, dok će Island odmeriti snage sa Hrvatskom.

Informer
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter